fbpx

Tuff brud i lyxförpackning…. & en man i byrån

”Tuff brud i lyxförpackning… & en man i byrån” är en svängig hyllningskonsert den 19 oktober till 50- och 60 talets sångerskor med artistgruppen Monell Events. Publiken utlovas en nostalgiresa med stort band och låtar från några av våra bästa svenska kvinnliga artister som Lill-Babs, Siw Malmkvist och Monica Zetterlund. 

På scen möter ni artistgruppen Monell Events som besökt Stadsteatern tidigare som körsångerskor ihop med Peter Jezevski. Lovisa, Lolli och Lizettes stämmor kompletterar varandra fint och deras starka karisma samt sprudlande energi smittar av sig till publiken. I den här showen kommer de få angöra en brygga, leva livet och träffa Klas-Göran som hamnar i trubbel. Låtarna av de folkkära artisterna Lill-Babs, Siw Malmkvist och Monica Zetterlund satte sin personliga prägel på musiken och gick verkligen hem hos hela svenska folket. Under 90 minuter tolkar ensemblen deras allra bästa guldkorn.  Hjärtligt välkomna!

Boka era biljetter här och kom och se in ”Tuff brud i lyxförpackning… & en man i byrån” hos oss på Falkenbergs Stadsteater den 19 oktober kl 18.00.
Biljetter: 350:-/st + serviceavgift.
Föreställningen pågår i ca 90 minuter utan paus. 
Falkenbergs Stadsteater öppnar en timma innan föreställningsstart med en liten förakt i foajén.
Strax därefter öppnar vår kiosk- och barförsäljning för den som önskar.

Varmt välkomna!