fbpx

Hyllnings-show Svenne Hedlund & The Hep Stars

Upplev en magisk hyllning till musiklegenden och ikonen Svenne Hedlund som lämnade oss 2022. På scenen samlas fantastiska artister som Peter Jezewski, Dan Hylander, Tone Norum och Py Bäckman som tillsammans med skickliga musiker framförallt tolkar Hep Stars och Svenne & Lottas musikskatt.

Denna nostalgiska afton kommer fyllas med ikoniska låtar som ”Lilla Sofie, ”Sunny Girl”, ”Wedding,” ”Caddilac” och ”Bang a Boomerang.” För att göra kvällen ännu mer minnesvärd erbjuds även försäljning av exklusiva t-shirts, CD-skivor och möjligheten att få autografer från dessa härliga artister. Missa inte chansen att vara en del av denna oförglömliga hyllning till Svenne Hedlund en av våra mest älskade musikaliska ikoner med dessutom en stark koppling till Falkenberg där både han och bandet var mycket på 60-talet. Den stora hitlåten ”Wedding” skrevs t ex i Vinbergs kyrka.

Hjärtligt välkomna till en nostalgisk afton.
Se mer www.bebopaluba.com

Vi hälsar Peter Jezewski, Dan Hylander, Tone Norum och Py Bäckman varmt välkomna till Falkenbergs Stadsteater

Boka era biljetter här och kom och in och se Hyllnings-show -Svenne Hedlund & The Hep Stars hos oss på Falkenbergs Stadsteater den 16 nov kl 16.00.
Biljetter: från 595 kr/st + serviceavgift.
Föreställningen pågår i 2,5 timmar inklusive paus. 

Falkenbergs Stadsteater öppnar en timma innan föreställningsstart med en liten förakt i foajén.
Strax därefter öppnar vår kiosk- och barförsäljning för den som önskar.

Varmt välkomna!