fbpx

I VINTERTID

Emmi kommer hem igen till jul!

I vintertid.När vintern är här, välkomna att i konserten ”I vintertid” njuta av julens allra vackraste musik. Denna musikaliska upplevelse framförs av sopranen Emmi Christensson, violinisten Christian Svarfvar och dirigenten Anders Berglund. Konserten, som organiseras av Lions Club i Falkenberg, sammanfaller även med Falkenbergs Stadsteaters 70-årsjubileum.

Sound of music, West Side story, Les Miserables och Fantomen på Operan

I Vintertid lyfter fram den fantastiska sopranen Emmi Christensson . Emmi som med sin röst förtrollat publiken i musikaler såsom Sound of music, West Side story, Les Miserables och framför allt som Christine i Fantomen på Operan. Emmi har sina rötter i Falkenberg. Hon gjorde i somras en helt utsåld och bejublad musikalkväll på Vallarna. Nu är hon hemma igen och bjuder på julens vackraste musik. Musiken blandas upp med klassiska pärlor och film- och musikalmusik.

Christian Svarfvar och Anders Berglund

Medverkar gör också Christian Svarfvar, en av Skandinaviens allra främsta violinister. Efter att ha tagit examen från Juilliard School of Music i New York skördar han framgångar vart han än kommer. Sist men inte minst medverkar arrangören och dirigenten Anders Berglund . Anders har varit en av Sveriges ledande musikprofiler under närmare 50 år. Han har under åren engagerat sig i ett otal uppdrag inom svenskt musikliv som bl a dirigent för Melodifestivalen under inte mindre än 16 år.

Lios Club

Konserten den 8 december arrangeras av Lions och sammanfaller med Falkenbergs Stadsteaters 70-årsjubileum.

Vi hälsar Emmi, Christian och Anders varmt välkommen till Falkenbergs Stadsteater

Boka era biljetter här och kom och se in ”I Vintertid” hos oss på Falkenbergs Stadsteater den 8 december kl 19.30.
Biljetter: från 450 kr/styck.
Föreställningen pågår i 110 minuter inklusive paus. 
Falkenbergs Stadsteater öppnar en timma innan föreställningsstart med en liten förakt i foajén.
Strax därefter öppnar vår bar- och kioskförsäljning för den som önskar.

Varmt välkomna.