fbpx

BESTERMAN PRESENTERAR – SIMON & GARFUNKEL STORY

BESTERMAN PRESENTERAR – SIMON & GARFUNKEL STORY

En av de absolut populäraste hyllningskonserterna i världen ”The Simon & Garfunkel Story” kommer åter till Sverige hösten 2024. Detta  efter ett stort publiktryck med 10 i stort sett utsålda konserter 2023. Föreställningen har hyllats både i Sverige och runt om i världen för sin enormt höga kvalité. The Simon & Garfunkel Story har på ett unikt sätt lyckats att återskapa originalet både visuellt och musikaliskt.

Under kvällen får publiken förutom historien om Simon & Garfunkel självklart höra alla stora hits som Mrs Robinson, Bridge Over Troubled Water, Scarborough Fair, The Boxer, The Sound of Silence, samt många fler. Det är kort sagt en kväll fylld med mängder med klassiker som är så nära originalet som det går att komma.

Dean Elliot som Paul Simon och Jonny Smart som Art Garfunkel är helt fantastiska i sina prestationer och har fått kritiker och publik att jubla världen över. De är kända från musikaler i Londons West End och The Simon and Garfunkel Story som turnerar för fulla hus i Europa, USA och Kanada.

Rullstol bokas via telefon: 0346-170 49.

ÅLDERSGRÄNS 13 ÅR oavsett om målsman är med eller ej, med anledning av svenska myndigheters krav om begränsning av höga ljudnivåer för unga. 

Vi hälsar Dean Elliot och Jonny Smart varmt välkommen till Falkenbergs Stadsteater

Boka era biljetter här och kom och se in ”Simon & Garfunkel Story” hos oss på Falkenbergs Stadsteater den 11 oktober 2024 kl 19.30.
Biljetter: 595 kr/styck + serviceavgift.
Föreställningen pågår i 2 timmar och 20 min inklusive paus. 
Falkenbergs Stadsteater öppnar en timma innan föreställningsstart med en liten förakt i foajén.
Strax därefter öppnar vår kiosk- och barförsäljning för den som önskar.

Varmt välkomna.