fbpx

NIKLAS FRÅN GÖTEBORG

Efter publikrusningen på Lisebergsteatern under våren med 34 (!) utsålda föreställningar så känns det oerhört kul att nu även få hälsa ”Niklas från Göteborg” välkommen till Falkenberg.

När Niklas Andersson satte upp sin standup-föreställning “Medelmåttan från Hisingen” på Draken i Göteborg var tanken att köra en kväll men det blev förlängning, på förlängning, på förlängning… Sammanlagt gjorde han över 60 föreställningar av den kritikerhyllade showen och till slut hade fler än 35 000 personer runt om i landet sett Niklas. Nu drygt fem år efter den oväntade succén får publiken chansen att se Hisingens roligaste igen i hans nya standupshow.

Medelmåttan från Hisingen” var en nostalgisk tillbakablick på en del av Göteborg där allas föräldrar jobbade på Volvo, SKF eller på något av varven och det coolaste som gick att dricka i kaffeväg var café au lait. ”Niklas från Göteborg” som hade premiär på Lisebergsteatern i vintras är dels en fristående fortsättning på Niklas förra berättelse och dels något helt nytt.

”Niklas från Göteborg” hade premiär på Lisebergsteatern 2 februari 2024
Föreställningen är ca 90 minuter utan paus.
Ingen åldersgräns men showen rekommenderas från 16 år.

Vi hälsar Niklas varmt välkommen till Falkenbergs Stadsteater

Arrangemangsdag: 12 oktober kl 19.30.
Biljetter: 425 kr/st + serviceavgift med biljettsläpp den 25/4 kl. 10.00.
Föreställningen pågår i 90 minuter utan paus. 
Falkenbergs Stadsteater öppnar en timma innan föreställningsstart med en liten förakt i foajén.
Strax därefter öppnar vår kiosk- och barförsäljning för den som önskar.

Varmt välkomna till Falkenbergs Stadsteater!