fbpx

A True Elton John-tribute

Biljettsläpp fredag 8 mars kl. 09.

Tillsammans med några av Sveriges bästa musiker bjuder Jonas Gideon på en tributekonsert den 8 november med fokus på hyllning och vördnad av Sir Elton Johns musik. Det blir allt från de stora balladerna, de rockiga superklassikerna men även de lite mer okända låtarna för den riktigt inbitne Elton-nörden.

Ta fram glittret, paljetterna, huvudbonaderna, brillorna, de högsta av klackar, det största av leenden och kom och dansa, sjung och njut av en kväll ni aldrig kommer att glömma på Falkenbergs Stadsteater.

Lite bakgrund. Av en ren slump träffade artisten Jonas Gideon legenden Elton John strax före dennes konsert på Ullevi i Göteborg 1998 och han blir som besatt. Han lär sig närmare 200 låtar och genom åren har han sett Elton live 15 gånger. Faktiskt är det tack vare Elton John som Jonas valde att bli professionell musiker och sångare.

Jonas Gideon har genom åren spelat med stora delar av Sveriges artistelit som t ex Carola, Molly Sandén, Jennifer Brown, Victor Norén, Janne Schaffer mfl. Efter att ha jobbat som musiker i 20 år drog han 2023  igång ”A True Elton John-tribute”.

Vi hälsar Jonas Gideon varmt välkommen till Falkenberg och Falkenbergs Stadsteater

Boka era biljetter här och kom och se in ”Jonas Gideon – A true Elton John-tribute” hos oss på Falkenbergs Stadsteater fredag den 8 november kl. 19. Biljettsläpp fredag 8 mars kl. 09.
Biljetter: från 495 kr/styck + serviceavgift.
Föreställningen pågår i 2 timmar inklusive paus. 
Falkenbergs Stadsteater öppnar en timma innan föreställningsstart med en liten förakt i foajén. Strax därefter öppnar vår bar- och kioskförsäljning för den som önskar.

Varmt välkomna!